Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemJCKModal has a deprecated constructor in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/plugins/system/jckmodal/jckmodal.php on line 15
ОРГАНСКО/ПРИРОДНО - За ЛОГОНА
               
 

Мојата природа - ЛОГОНА природна козметика

Идеализмот и еланот што некогаш ја создададе ЛОГОНА продолжува да ја креира компанијата и денес. Како пионер на природната козметика, повеќе од 35 години има доверба во моќта на растенијата. Постојаното истражување, развојот и унапредувањето создаде голем број на строго контролирана (сертифицирана) природна органска козметика, која ги негува мажот и жената, како и целото семејство, од глава до пети. Производи со кои ЛОГОНА го изразува односот кон светот. Длабоката почит кон природата. Љубовта кон животот. Општествената одговорност. Под името на брендот може целосно да се идентификуваат. Вчера, денес и во иднина.

 


Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::getTitle() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 164

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::parserIcon() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 283

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::getTitle() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 164

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::parserIcon() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 283

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::getTitle() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 164

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::parserIcon() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 283
 
ЛОГОНА верува во моќта на природата

ЛОГОНА верува во моќта на природата

• Суровини од контролирано органско производство и од саморастечки растенија
• Чисти растителни масла и активни состојки
• Растителни екстракти од сопствено производство
• Без парафини, парабени и силикони
• Без синтетички конзерванси или бои 
 
ЛОГОНА ја преземе одговорноста за нашата планета

ЛОГОНА ја преземе одговорноста за нашата планета

• Природни состојки
• Еколошки пакување
• Докажана еколошко производство
• Без генетски модифицирани или радиоактиви суровини и амбалажа 
 
ЛОГОНА гарантира органски квалитет – произведен во Германија

ЛОГОНА гарантира органски квалитет – произведен во Германија

• Искуство со децении во развој и производство на природна козметика
• Обезбеден квалитет преку континуирани контроли на суровините и амбалажата
• Сертифициран производ од страна на независни органи
• Меѓународна ознака за квалитет гаранција за највисок стандард на природната козметика 

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::getTitle() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 164

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::parserIcon() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 283

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::getTitle() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 164

Deprecated: Non-static method modLofAccordionHelper::parserIcon() should not be called statically in /home/jasscomm/public_html/prirodnakozmetika.mk/modules/mod_lofaccordion/helper.php on line 283
 
Цврста посветеност кон правичноста

Цврста посветеност кон правичноста

• Партнерска соработка со клиентите и добавувачите
• Услови за работа со семејни компании за органско производство
• Локален и глобален општествен ангажман
• Поддршка на проекти за фер-трговија од целиот свет 
 
Хуманоста започнува каде завршува тестирањето на животни

Хуманоста започнува каде завршува тестирањето на животни

• Против тестирања на животни
• За алтернативни методи на тестирање
• Користење на традиционално докажани суровини
• Понуда на вегетаријанска производи 
online bookies