РАСПОРЕД НА ПРЕЗЕНТАЦИИ И СОВЕТУВАЊА ЗА ФЕВРУАРИ 2016
 Секој ден од 10-22 часот во продавницата (штандот) БИООРГАНИКА во Skopje CITY MALL (приземје до Леонидас) - тел. 078/288-504
 или
во следниве апотеки
Понедел.
Вторник   Среда  Четврток   Петок   Сабота Недела
01.02 02.02 03.02 04.02 05.02 06.02 07.02
16h-20h
ЗЕГИН-Сити Мол
 
 
 
11h-15h
ЗЕГИН БУЊАКОВЕЦ
 
 
 
 
12h-17h
ЗЕГИН-Сити Мол
16h-20h
ДНА Анни Фарм
(во Капитол Мол)
 
12h-16h
ЗЕГИН-ГТЦ2
 12h-16h
ДНА Анни Фарм
(во Капитол Мол)
 
08.02 09.02 10.02 11.02 12.02 13.02 14.02
 
12h-16h
ЗЕГИН БУЊАКОВЕЦ
 
 
 
 
 
16h-20h
ЗЕГИН-ГТЦ2
 
 
 
 
 
16h-20h
ЗЕГИН-Сити Мол
16h-20h
ДНА Анни Фарм
(во Капитол Мол)
16h-20h
ЗЕГИН БУЊАКОВЕЦ
 
 
 
 
 
12h-17h
ЗЕГИН-Сити Мол
 
 
 
 
 
 
15.02 16.02 17.02 18.02 19.02 20.02 21.02
   
12h-17h
ЗЕГИН-Сити Мол
 
 
 
 
 
12h-17h
ЗЕГИН-Сити Мол
12h-16h
ЗЕГИН-ГТЦ2
16h-20h
ДНА Анни Фарм
(во Капитол Мол)
16h-20h
ЗЕГИН-ГТЦ
 
 
 
 
 
   
22.02 23.02 24.02 25.02 26.02 27.02 28.02
 
12h-16h
ЗЕГИН-ГТЦ2
 
 
 
 
17h-20h
ЗЕГИН-Сити Мол
16h-20h
ДНА Анни Фарм
(во Капитол Мол)
 
12h-16h
ДНА Анни Фарм
(во Капитол Мол)
 
 
 
29.02            
17h-20h
ЗЕГИН-Сити Мол
 
 
 
 
 
 

Откријте ја тајната за УБАВА и ЗДРАВА кожа!