СУПЕР АКЦИИ - ПОПУСТИ И ПОДАРОЦИ
 
ВО ПРОДАВНИЦАТА (штандот) БИООРГАНИКА во Skopje CITY MALL (приземје до Леонидас)
 

Во продавницата можете подетално да се запознаете и да ги купите производите од брендовите: LOGONA, SANTE, NATRACARE, PHARMALIFE, ECO COSMETICS, FITNE.

Се врши компјутерско тестирање и совети за вашата кожа и коса.

Работно време секој ден од 10-22 часот.

Тел.078/288-504

Откријте ја тајната за УБАВА и ЗДРАВА кожа!!!