ЛОГОНА природна органска козметика - голема љубов кон природата од глава до пети

Во период од 40 години, ЛОГОНА понуди конзистентна природна органска козметика со врвен квалитет. Широкиот спектар на производи ги исполнуваат строгите критериуми за контролирана природна козметика, без синтетички бои, ароми и конзерванси, сите развиени и произведени во Германија без тестирање на животни. Дали за лице, тело или коса, за бебиња, деца или возрасни, нормална или многу чувствителна кожа: ЛОГОНА козметиката нуди 100% природа, љубов и почит за сите.