Natracare хигиенски влошки за доилки се совршено меки и обликувани за да ја одржуват вашата града сува помеѓу доењата. Многу од производите кои се достапни на новите мајки содржат синтетички материјали, пластика и супер апсорбенти добиени од нафтени деривати, кои можат да имаат негативно влијание, како на здравјето на жените така и на нашата животна средина.

Natracare хигиенските влошки за доилки се изработени од целосно без хлор природни целулози материјали и затоа можете да бидете сигурни кога ќе ја отстраните влошката заради доење, вкусот на млекото за бебето нема да биде променет. Со одржување на градите суви помеѓу доењата, може да се спречи брадавиците да станат болни и испукани.

Бидејќи Natracare хигиенските влошки за доилки се биоразградливи и „compostable“, вие исто така се грижите и за иднината на животната средина во која ќе расте вашето дете.

Количина: 26 влошки во едно пакување.