Гасови и колики (грчеви)?
Природно решение
GAS bimbi капки - Го олеснува елиминирањето на интестинални гасови и колики
 
ГАС бимби капките се додаток на исхрана добиени од одбрани органски контролирани растенија. ГАС бимби капките придонесуваат за физиолошко елиминирање на цревните гасови.
 
БЕЗБЕДНОСТ:
  • Без вештачки бои, ароми, засладувачи
  • Без глутен
  • Без алкохол
  • GMO free
ЕФИКАСНОСТ:
  • Стандардизирани екстракти
  • Високо прочистени стандардизирани екстракти
  • Современа сложена формулација

Состав:

Деминерализирана вода, глицерол, сув екстракт од овошје на сладок анасон (Foeniculum vulgare, малтодекстрин), сув екстракт од цветот на камилица (Matricaria chamomilla, малтодекстрин), сув екстракт од овошје на ким (Carum carvi, малтодек-стрин), конзерванс: калиум сорбат; регулатор на киселост: лимонска киселина; етерично масло од нане (Mentha piperita)

Употреба:

УПОТРЕБА:
Од 0 месеци
За правилна употреба на храната треба да се консумираат 10 до 20 капки (во зависност од возраста), во текот на денот или најдобро во вечерните часови по вечерата (препорака:
- од 0-12 месеци: 10 капки 1 x дневно или 5 капки 2 x дневно;
- од 1 година: 15-20 капки 1 x дневно или 10 капки 2 x дневно)
Ако сакате, може да се разредува со вода или други течности(чај, чај од камилица, сок, итн.). Пред употреба да се протресе!

Важно:

Производот е одобрен од Агенцијата за Храна и Ветеринарство и категоризиран од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија како додаток во исхраната.

Предупредувања:

Овој производ е додаток на исхрана и не треба да се употребува како замена за разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот. Препорачаната дневна доза да не се надминува. ДА СЕ ЧУВА НАДВОР ОД ДОФАТ НА ДЕЦА. Лица кои се осетливи на некои од состојките не би требало да го употребуваат овој производ.

ЦЕНА:

Пакување: 30 ml, Цена: 495,00 ден. Шифра: 00591